2014. április 29., kedd

STAR*VINTAGE -nyári lapos vászon térd csizma 37 ÚJ - Jelenlegi ára: 4 700 Ft

Ha eleged van az üzletekben ma általában kapható túldizájnolt - túlcifrázott csizmákból, és végre szeretnél magadnak egy a trendeknek megfelelő klasszikus fazonú, egyedi & vintage darabot, akkor jó helyen jársz!
 
Kattints ide, és nézd meg a többi csizmámat!!
 
Ez a termék:
Vintage 37-es gyönyörű fekete lapos vászon térdcsizma egyenesen a 80-as évekből - VADONAT ÚJ, SOHA NEM VOLT LÁBON, 30 ÉVE VÁRJA LEENDŐ GAZDÁJÁT!!!    Klasszikus vonalvezetésű, vadállat darab, EXTRA HOSSZÚ, VISSZAHAJTHATÓ SZÁRRAL!!!!  
Az anyaga természetes tartással rendelkező vászon. A szárát felül meg tudod kötni, így nem fog lecsúszni - ha tavasszal vagy nyáron szeretnél csizmát hordani , ennél nem fogsz jobb anyagot találni.   Makulátlan, vadonatúj állapotban van - még ott vannak a talpán az eredeti cimkék!
 
A csizma EGY VALÓDI IDŐUTAZÁS, OLYAN MINTHA VISZSAMENNÉL 1984-BE A SKÁLÁBA VENNI EGY JÓ KIS CSIZMÁT, AMIT VISSZAHOZHATSZ VADONAT ÚJ ÁLLAPOTBAN A JELENBE - hihetetlenül egyedi, ebből nem szaladgál 200 példány az utcán!!!  
Hihetetlenül trendi / egyedi, és nagyon állatul néz ki beletűrt nadrággal és szoknyával is, nézd meg a képeket, magukért beszélnek. Az üzletekben pillanatok alatt elkapkodták az ilyeneket 30000 forint körüli áron!!! Ez most a létező egyik legtrendibb lábbeli amit találhatsz !
Ez tuti nem fog szembe jönni veled az utcán, ott max csak sóvárgó szemekkel fogsz találkozni !
A szár  hossza 52  cm, kerület a vádlinál:  maximum 39 cm , minimum33 cm (mindkét állásban nagyon szép)  külső talphossz:  25  cm, belső:   23, 8 cm. Sarokmagasság: 2 cm.
Kérlek mialőtt licitálsz, olvasd el a vásárlás feltételeit. Köszönöm!
ccx: sf12


Jelenlegi ára: 4 700 Ft

Az aukció vége: 2014-05-20 08:05
. STAR*VINTAGE -nyári lapos vászon térd csizma 37 ÚJ - Jelenlegi ára: 4 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése