2014. május 30., péntek

Az utolsó piszkos tánc (Patrick Swayze) dvd eladó! - Jelenlegi ára: 400 Ft

FIGYELEM! Kérem csak az licitáljon, aki az aukció záródásától számított 7 munkanapon belül rendezni tudja a dvd átvételét és ki tudja fizetni annak az árát! Nem vagyok hajlandó hónapokig félretenni cuccokat!
Csere érdekelhet képregényekre!
Az aukció tárgya:
Az utolsó piszkos tánc PAPÍRTOKOS dvd!
HANG: ANGOL 2. 0 ÉS MAGYAR 5. 1;
FELIRATOK: MAGYAR,
A DVD BONTOTT, egyszer se nézett!!!! Ja, és EREDETI (NEM MÁSOLT)!!!
Kategória: dráma 
Főbb szereplők: Patrick Swayze, Lisa Niemi stb.
FIGYELEM!!! POSTÁZOK IS!!! Ekkor természetesen a magyar posta díjszabásának megfelelő árakkal kell kalkulálni... Ha érdekel ill. kell valami kérdezz nyugodtan! A licit zárultát követően jelentkezem, ha nem, akkor TE vedd fel velem a kapcsolatot!! A gyors tranzakciók híve vagyok. Amint itt a végösszeg, postára adom a vásárolt árut ill. átadom őket személyesen, ha ez lehetséges! A lemez SZEMÉLYES ÁTVÉTELE SZEGEDEN lehetséges. Barátnak, ismerősnek is odaadom, ha leszállítja NEKED! Ebben az esetben nincs postaköltség! Ha nem tudod a személyes átvételt megoldani, akkor POSTÁN küldöm a lemezt. Ennek az ára változó, attól függően, hogy SIMÁN, ELSŐBBSÉGIVEL, AJÁNLOTTAN VAGY ELSŐBBSÉGI AJÁNLOTTAL KÉRED-E. UTÁNVÉTEL LEHETSÉGES, de az nagyon drága!!! A postaköltség a csomag súlya szerint is változik, így minél több terméket vásárolsz, annál többet kell fizetned. Ha SIMÁN kéred a csomagot, s az elveszik a postai kézbesítés során, azért felelősséget nem vállalok! Ajánlott feladás esetén könyvelik a küldeményt, így meg lehet nézni, mi az esetleges probléma, ha elkeveredne a csomag. Fizetés: banki úton, készpénzzel lehetséges.
Ha bármi kérdés lenne, nyugodtan kérdezz!!! A posta ára változik a súly szerint és a feladási mód szerint!!!!
FIGYELEM!!! LICITET nem vagyok hajlandó TÖRÖLNI!!! Amennyiben 7 munkanapon belül nem érkezik meg a fizetendő összeg, NEGATÍV értékelést adok!!! Elnézést kérek a tisztességes vevőktől, de az utóbbi időben megszaporodtak a komolytalan vevők, akik csak az időmet és energiámat vették el....


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2014-06-19 15:41
. Az utolsó piszkos tánc (Patrick Swayze) dvd eladó! - Jelenlegi ára: 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése