2014. június 30., hétfő

Vámpírok éjszakája társasjáték - újszerű - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Hiánytalan, újszerű állapotú, akár ajándékozható. 8-99 korig, 2-4 játékos számára.  
Izgalmas társas, kastély lépcsővel, fokhagyma koronggal, stb.
Hosszú évek óta uralja Drakula gróf és udvartartása a kastélyt, félelmet és riadalmat keltve a környező falvakban. Valójában azonban még egyik falubeli se találkozott szemtől szembe Drakula gróffal. Ezen az éjszakán azonban változik a helyzet. A gróf a kastélyába várja a „ Vámpírok táncára” a falusiakat. Néhány bátor vámpírvadász nem akarja a lehetőséget elszalasztani. Céljuk, hogy Drakula grófot és udvartartását mindörökre elűzzék. Nem árt azonban óvatosnak lenni, mert a vámpírokra vigyáznak a denevérek, akik bizony mindenkit megtámadnak, aki túl közel merészkedik a vámpírokhoz.
A játék célja
A vámpírvadászok megpróbálják a vámpírokat fokhagymával elüldözni. Minden egyes elűzött vámpírért pontot kapnak a vámpírvadászok. A játék végén a legtöbb pontot gyűjtött játékos nyer.
A játék vége
A játék azonnal véget ér, miután a grófot eltalálták és elűzték. A játékos, aki a grófot eltalálta, még megkapja a koporsót az adott sorból, ha volt ott még. Ezután a játékosok összeszámolják vámpírjaik és koporsóik értékét. A legmagasabb összpontszámot elért játékos nyer. Pontegyenlőség esetén az a játékos nyer, aki előtt több vámpír hever.
Német nyelvű leírással.



Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Az aukció vége: 2014-07-21 08:34
. Vámpírok éjszakája társasjáték - újszerű - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése