2014. július 24., csütörtök

2 db görgős fotel kartámlás fekete-csíkos használt - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

2 db használt, kopott fotel eladó. Görgősek, jó vastag szivaccsal. Mind a kettő karfáján lévő textil szakadt állapotban, szövetet érdemes lenne áthúzni. Szerkezetileg jó állapotban van a két szék. Igazi kis retro csemege. Romkocsmák dísze lehetne : ) Az ár 2 db-ra vonatkozik.
Hibák: textilek karrészen szakadtak, egyik fotel egyik görgős lába sérült, de gond nélkül mozgatható.
Értelmes dologra csere is érdekel (5000 Ft-nál értékesebb dologra)
Átvétel Tatabányán lehetséges! Postázni mérete miatt nem tudom! Csak az licitáljon, aki személyesen át tudja venni Tatabányán!
------
Személyes átvétel:
- Tatabánya
------
Garancia:
- Megtekintési fotógarancia. Garanciát vállalok arra, hogy azt kapod amit a fényképeken láttál, ugyanis én tisztellek annyira, hogy a fényképeket én készítettem s nem csak katalógus képet töltöttem fel. Törött, sérült terméket nem tudok visszavásárolni, hiszen nem tudnám eladni. A terméket 7 napon belül lehet visszaküldeni, a felmerülő postaidíj a vevőt terheli. Kiváló minőségű terméket küldök csak, azonban probléma esetén nem szokásom elbújni, állok szíves rendelkezésre bármikor.
Az aukció csak komoly érdeklődőknek van nyitva, az átvételre 7 napod van! Ennyi idő tényleg elég, hogyha igazán szeretnéd a terméket.  Kérdés esetén állok rendelkezésre! A fényképeket én készítettem a termékről.
 
-------
Vaterás üzletpolitikám:
- Rendkívül fontosnak tartom a korrektséget mind részemről, mind leendő vevőm részéről.
- Az adott szállítási módtól csak én térhetek el, és csakis pozitív irányba, a vevő javára!
- Kérem vásárlás után a kapott elérhetőségeken (először e-mailben) jelentkezz egyeztetésre! A vásárlástól számított 7 napon belül a terméket át kell venni személyesen, vagy banki átutalással, befizetéssel a vásárlási összeget számlaszámomra el kell helyezni. Köszönöm!
- Kapcsolatfelvétel e-mailben történik elsődlegesen!
- Telefonos hívást nem kezdeményezek a vevő irányába, és a vevő is csak szükség esetén hívjon, azon a telefonszámon, amit majd e-mailben adok meg!
- Személyes átvétel esetén a végső helyszínt és az időpontot az eladó határozza meg a vevővel történt egyeztetést követően. A vevő feladata a vételár összegét pontosan megfizetni (nem várható el tőlem, hogy 10. 000 forintos címletből vissza tudjak adni párszáz-ezer forintos termék esetén) Köszönöm! Az átvételi lehetőség rugalmassága függ a termék árától, illetve a vevő hozzáállásától és kedvességétől is!
- Negatív vagy semleges értékelési szándék előtt kérlek egyeztessünk telefonon! A tőlem telhető legjobban igyekszem a felmerülő problémán segíteni!
- Kérem az üzenetekben tartsd be a Vatera szabályzatát és ne adj meg személyes adatokat, én sem adhatok meg semmilyen beazonosításra alkalmas információt a vásárlás előtt!
- (C) Az itt látható leírási sablon az eladó tulajdonát képezni! Felhasználni csak az eladó előzetes beleegyezése után lehetséges!
- Több termékre történő vásárlási szándék esetén a licitek között legfeljebb 1 hét várakozási idő engedélyezett. Több termék esetén, ha lehetséges egy csomagban kézbesítek!
- Kérem csak az licitáljon, aki komolyan is gondolja vásárlási szándékát.
- A licitálással, vásárlással a Vásárló és az eladó elfogadja az itt leírtakat és magukra nézve kötelezőnek veszik.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2014-08-13 19:18
. 2 db görgős fotel kartámlás fekete-csíkos használt - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése