2014. szeptember 29., hétfő

KERÉKPÁR RIASZTÓ - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

KERÉKPÁR RIASZTÓ
Kerékpár, motorkerékpár riasztó Fekete színben!   A beépített sziréna megszólal, amint valaki jogosulatlan megmozdítja a kerékpárt, vagy a motort. Nagyon jó eszköz a motor/bicikli védelmére!   Nagyon hangos (105dB)
Termékleírás:
  Kerékpár, motorkerékpár riasztó Fekete színben!   A beépített sziréna megszólal, amint valaki jogosulatlan megmozdítja a kerékpárt, vagy a motort. Nagyon jó eszköz a motor/bicikli védelmére! Video: Nagyon hangos (105dB) elijeszti a kellemetlen érdeklődőket. Lerakod a bringád, megnyomod a ,, B" gombot 2 másodpercig hogy bekapcsold és annak tudatában mehetsz a dolgodra, hogy a kerékpár biztonságban van. Ha megmozdítják a bringát 15  másodpercig riaszt, ezalatt vagy otthagyják, vagy követni tudod a hang után. Ha letelt a 15 másodperc, és a következő 5mp-ben még mindig mozog, újra elkezd riasztani, összesen 5-ször ismétli meg. Hogy deaktiváld, be kell ütnöd a 4 jegyű kódod (pl. ABCA). 3 érzékenységi szintet lehet beállítani, hogy ne induljon be pl. akkor ha nekitámasztanak egy másik kerékpárt. Vízálló, nem gond ha esőben rajta marad a bringán! A csomag tartalmazza felszereléshez szükséges anyagokat(csavarok)! 9V-os elemmel működik, amit viszont a csomag nem tartalmaz. Mindezek után a kérdés: Vajon a tolvaj  melyik kerékpárral fog próbálkozni, ha az egyiken van riasztó, a másikon pedig nincs! Egyértelmű...
A riasztó önmagában nem garantálja a kerékpár biztonságát, ezért a szerkezet mellé mechanikai védelmet is javaslunk használni! (pl. zár, lánc, lakat, stb. ) A kód megvártoztatásáról részletes leírást adunk a termékhez!  
Csomag:
1 * Kerékpár riasztó 
3 * csavart 
kupak 2 * 
1 * Használati utasítás
Csomag méret: 110 * 55 * 75mm 
Csomag súlya: 120g
Jellemzői:
- 4 jegyű kód amit a felhasználó megváltoztathat
- Mikro kompjúter technológia, 3 beállítható érzékenységi szinttel
- Mozdításra érzékeny riasztás
- Alacsony energia felhasználás a hosszú elem élettartam biztosítására
- Könnyű felszerelhetőség, akár saját kezűleg
Videó itt megtekinthető:
http: //videa. hu/videok/tudomany-technika/kerekparok-robogo-stb-riaszto-betukod-biztonsag-chinamobil-ikMoh0HYej3wFu9m
 
 


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 19:30
. KERÉKPÁR RIASZTÓ - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése