2014. október 24., péntek

Wayteq HD-95RF MindigTV Mindig TV beltéri Új - Jelenlegi ára: 1 Ft

Wayteq HD-95RF MindigTV Mindig TV beltéri egység, set-top box, médialejátszó.
Vadonat új, ajándékba kaptuk de nekünk nincs rá szükségünk.
- HDMI csatlakozó
- SCART csatlakozó
- USB csatlakozó
- Digitális hang kimenet
- Antenna be-kimenet
- RF csatlakozó
További információk:  http: //www. wayteq. hu/hu/hd95rf
Állapota képeknek megfelel.
Kérdésekre rövid időn belül válaszolok.
Utánvéttel a negatív tapasztalatok miatt nem postázom!
A HD-95RF tökéletes megoldás földi digitális adások vételéhez és rögzítéséhez, valamint kedvenc multimédia állományaink visszajátszásához. Élvezze a digitális HD-TV adásokat, filmeket, zenéket és fotókat! A HD-95RF akár a legrégebbi, csak antenna bemenettel (RF) rendelkező TV-készülékhez is csatlakoztatható.
 
 
Földfelszíni digitális TV és Rádió vevő
A HD-95RF segítségével a 7 népszerű, előfizetési díj nélkül fogható digitális tévécsatorna nézhető, melyeket nagyfelbontású HD és hagyományos SD minőségben sugároznak az ország szinte teljes területén. Mindemellett további 4 rádiócsatorna vételére is van lehetőség.
 
 
Ezen tévé-, és rádiócsatornák:
A kedvenc csatornák külön listába rendezhetők, így azok könnyebben elérhetők. Lehetőség van a programok eredeti sorrendjén változtatni, vagy a programok közül nem kívántakat letiltani.
 
Felvétel TV adásból (PVR)
 
A csatlakoztatott USB meghajtóra (PenDrive, HDD) a kiválasztott TV adásból könnyedén, egy gombnyomással is készíthetünk azonnali felvételt, de természetesen lehetőségünk van előre beállított, időzítet felvételek elkészítésére is.
 
 
 
Elektronikus műsorújság (EPG) és Teletext
 
Az elektronikus műsorújság segítségével 7 napra előre megnézhető milyen adások lesznek elérhetőek. Könnyedén kiválasztható az adott műsor, melyet nézni vagy rögzíteni szeretne.
 
 
 
Médialejátszás
 
Külső tárolóhelyről nemcsak a tv-ből felvett műsorok, hanem számtalan formátumú, akár nagy felbontású video, kép, zene lejátszható. Így a készülék médialejátszóként is használható. Rendkívül széles a lejátszható fájltípusok listája, melyet a HD-95RF támogat. Nincs más teendő csak egy külső USB eszköz csatlakoztatása és mehet a lejátszás.
 
Video formátumok:  TS (MPEG 1/2, H. 264);  MPG, MPEG, DAT, VOB (MPEG 1/2);  AVI, MKV,  MP4, MOV, 3GP (MPEG 1/2/4, H. 264, XVID); FLV (H. 264, MPEG4-FLV1, XVID) 
Képformátumok:  JPEG, JPG, BMP, PNG, GIF
Zene lejátszás:  MPEG 1/2, MP3, AAC
 
Csatlakozások
 
A set-top box modern TV-készülékekre csatlakoztatható a HDMI csatlakozásán keresztül, régebbi készülékekhez pedig a hagyományos Scart vagy RF csatlakozás használható. Ezen felül digitális hangkimenet, valamint antenna be és kimenet található a készüléken.  


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-11-02 11:14
. Wayteq HD-95RF MindigTV Mindig TV beltéri Új - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése