2015. február 23., hétfő

Evod / MT3 BCC patron - ecigi e-cigi eGo - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Jelenleg csak Fekete színben!
Töltése és beüzemelése:  
1. Tartsuk a patront fejjel lefelé ( a fekete szipka része legyen lent. )
2. Óvatosan csavarjuk szét a patront a bordázott részénél megtartva.
3. Emeljük ki a kazánrészt. ( Ügyeljünk arra, hogy a tartály rész a töltés időtartama alatt folyamatosan függőleges helyzetben maradjon! )
4. A patront óvatosan töltsük meg folyadékkal, úgy , hogy ügyelünk a függőleges helyzetben tartásra , valamint arra, hogy a belső fém csőbe ne kerüljön folyadék. A töltést a műanyag paláston jelzett értékig, maximálisan 1, 7 ml-ig történjen.  ( Javasolt eszközök töltésre : fecskendős üvegcse, injekciós tű, de kis gyakorlással akár az üvegből is tölthetjük. )
Ha esetleg folyadék került a középső csőbe akkor tartsunk egy zsebkendőt/papírtörlőt a fekete szipka részhez, és belefújva az ezzel ellentétes oldalon , szabaduljunk meg a felesleges folyadéktól! A csőben rekedt folyadék szörcsögéshez és szélsőséges esetben kazánégéshez valamint folyáshoz vezethet.
5. A kazánrészt csavarjuk bele tartályrészbe, ügyelve arra , hogy a kazánrészen található szilikon tömítések jól illeszkedjenek. Utántöltés esetében győződjünk meg a cső ürességéről, ha folyadék került bele akkor a kifújásos módszerrel távolítsuk azt el. A kazánrészből üvegszálat eltávolítani nem tanácsos, mivel könnyen folyáshoz vezethet, ezzel való kísérletezést csak a tapasztaltabb felhasználóknak ajánljuk.
6. A kazánt ekkor már függőleges helyzetbe lehet állítani, használata közben nincs szükség döntögetésre.
Az első használatkor, illetve amikor esetlegesen égett ízt érzünk, érdemes az izzítás előtt a kazánba belefújni óvatosan, hogy a kazánrész megteljen kellő mennyiségű folyadékkal. A folyadékkal való feltöltődést  apró buborékok jelzik. Túl erős fújás megfolyást okozhat, a kazánt az említett módon ilyenkor meg kell tisztítani a kifújásos módszerrel.  



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2015-03-16 11:46
. Evod / MT3 BCC patron - ecigi e-cigi eGo - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése