2015. április 29., szerda

Fehér klumpa - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


Lábunk az egyik legfontosabb szervünk, amivel törődnünk kell: a bőr papucs segíthet.
A valódi bőrből készült anatómiailag tervezett lábkényelmi termék, bőr papucs vastag, mégis könnyű poliuretán talppal készül, csúszásgátlóval ellátva.
 
A bőr klumpa jellemzői:
Járás közben kíméli a gerincet. Az antibakteriális fusbett bélés megakadályozza a lábizzadást, tyúkszemképződést, a puha bőr egész napos komfort érzetet biztosít.
A női klumpa papucs kapható: 36-41 méretben.
méret
36-41 ig
Lábunk egészsége
 
Életünk során négyszer körbe tudnánk járni a Földet, annyit vagyunk talpon. Ez körülbelül 160 000 km lehet. A talpunkat mégis legtöbbször elhanyagoljuk. Pedig nagyon fontos lábunk egészsége.
 
Fájó láb, kérges sarok, minden lépést megkeserítő bütykök vagy tyúkszem. Sokakat kínoz, mégis keveset teszünk ellene.
 
Ha lábunk szerkezetében és működésében valamilyen zavar támad, az gerincfájdalmat is okozhat. Ezért nagyon fontos a láb egészség megőrzése, melyet segíthet az egészséges lábbeli viselése.
 
A láb és egyéb mozgásszervi problémák megelőzése végett érdemes többet törődni lábunkkal. A láb egészségét megőrző lábbeli kiválasztása és hordása az egyik legfontosabb, amit tehetünk. Ebben segíthetnek a lábkényelmi papucsok.
Gyógyászati segédeszközöket és egészséges termékeket forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden áru új, számlás, garanciális. Széles körben forgalmazunk ezen kívül is hasonló termékeket, ezért ha nem találja meg jelenlegi kínálatunkból a megfelelőt, érdeklődjön bátran, szívesen válaszolunk, és föltöltjük az Önnek megfelelőt!



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2015-05-19 09:15
. Fehér klumpa - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése